NIEUW KANTOOR...
Cornelis & Partners in het hart van Zuid-Oost-Vlaanderen

Woensdag 19 juni 2019

Cornelis & Partners in het hart van Zuid-Oost-Vlaanderen

Het Cornelis & Partners netwerk groeit gestaag! Sinds 1 december is er het nagelnieuwe kantoor in Geraardsbergen, met Karin De Koninck als erkend vastgoedmakelaar aan het roer.

Karin De Koninck

Karin: “We zijn met Cornelis & Partners al jaren actief in de Vlaamse Ardennen en we merkten dat een echte ‘toegangspoort’ voor onze klanten nodig was.” Karin staat, samen met vastgoedmedewerker Katrien De Clippele, in voor de aankoop en verkoop van vastgoed.

Lokaal kantoor, Cornelis & Partners expertise
kantoor Geraardsbergen

Karin: “Het grootste voordeel van ons kantoor in Geraardsbergen is dat onze lokale klanten nu beroep kunnen doen op het kenmerkende Cornelis en Partners kwaliteitsniveau én op de expertise van onze groep. Dat is voordelig voor verkopers én kopers. Het genereert een grotere visibiliteit voor de panden. We merken bijvoorbeeld dat mensen in Brussel een woning zoeken in de regio tot Ninove. Of mensen uit Gent verkennen de gemeentes tot Zottegem. Maar achter deze dorpen ligt nog een heel gebied, dat wij hen helpen te ontdekken. Dus ‘zoeken’ in Gent of Brussel, kan wel eens betekenen ‘vinden’ in de Vlaamse Ardennen. Waarom niet? Het is een mooie regio, met een vastgoedaanbod dat een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ideaal voor jonge gezinnen!”

Kom kennismaken

Kom langs voor een kennismaking! Karin en Katrien zetten de koffie voor u klaar.

Openingsuren
kantoor GERAARDSBERGEN

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag: van 9.00 u tot 12.00 u
(13.00 u – 20.00 u na afspraak)
Dinsdag, zaterdag en zondag: ganse dag na afspraak