Huizenjager Alex
wint!

Vrijdag 26 oktober 2018

Huizenjager Alex wint!

Zag u het al? Het derde seizoen van ‘Huizenjagers’ is gestart op Vier. Het programma gaat op zoek naar het verleidelijkste vastgoed en de beste vastgoedmakelaar. Elke week komen er drie vastgoedmakelaars aan bod die in dezelfde regio op zoek gaan naar een droomwoning voor een koppel. Alex Casteels, in deze blogpost kunt u hem beter leren kennen in het artikel ‘De werkdag van …’, deed mee, gesteund door enkele van zijn collega’s uit het Cornelis & Partners kantoor in Merelbeke.

“Heel zenuwachtig was ik,” vertelt Alex over zijn eerste tv-ervaring. “Vier selecteerde drie vastgoedmakelaars uit het Gentse, en ik was er eentje van. We kregen best een moeilijke opdracht: een woning vinden in de regio Gent - Merelbeke - Laarne, binnen een bepaald budget en met wel heel speciale voorwaarden. Zo moest er één woning beschikken over een aanpalende weide, zodat de bewoners vanuit hun huis van hun paarden konden genieten.

Ik had wel geluk dat de regio waarin we moesten zoeken de ‘achtertuin’ van ons kantoor in Merelbeke is, en ik die dus zeer goed kende.” Het koppel gaf punten voor de service van de makelaars. Extra punten werden verdiend als ze ook daadwerkelijk een bod deden. En dat gebeurde bij Alex! Hij werd zo de ‘betere’ huizenjager van de week.

“Winnen deed ik niet alleen! Samen met drie andere collega’s van ons kantoor in Merelbeke zijn we er 100% voor gegaan.”

“Winnen deed ik niet alleen! Samen met drie andere collega’s van ons kantoor in Merelbeke zijn we er voor de 100% voor gegaan. We hebben kaarten afgespeurd (waar liggen de weides) en talloze mensen gecontacteerd. Uiteindelijk beslisten we samen welke woning we zouden voorstellen.” Alex heeft er meer aan overgehouden dan de mooie trofee. “De andere makelaars bleken leuke tegenstanders, en daarom was er bijzonder veel sfeer op de set. Wij houden zeker contact met elkaar!”

huizenjagers groepsfoto